Share This Post

Heb je ooit gedroomd van het maken van een verschil in de wereld om je heen? Op zaterdag 20 april hadden we samen met onze speciale partner Explore Tanzania, zij organiseren safari reizen naar Tanzania, een inspirerende workshop op hun kantoor in Apeldoorn voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar oud.

Tijdens deze gezellige en actieve middag hebben we van Roots & Shoots vrijwilliger Sarah en coördinator Jeanine samen geleerd over Jane Goodall en haar onderzoek en hoe wij zelf onze eigen actieplannen konden maken om de natuur te beschermen, allemaal dankzij de 4 Roots & Shoots-stappen. Het was als een reis naar de kern van wat de natuur zo belangrijk maakt en hoe we er actie voor kunnen ondernemen, direct in onze eigen buurt!

Wat een inspirerende middag vol enthousiasme en nieuwe ideeën was het! We mochten 10 jonge wereldverbeteraars verwelkomen tijdens de workshop. Het heeft mooie, nieuwe ideeën gebracht voor toekomstige initiatieven in de buurt. Van meer prullenbakken in de straat om afval tegen te gaan tot bewuster kleding kopen en meer recyclen en een eigen moestuin maken.

We hopen natuurlijk dat jullie aan de slag gaan om deze ideeën stapje voor stapje tot bloei te laten komen en zo nog meer positieve verandering te brengen! 🌟

Onze andere succesverhalen

IKC Prins Bernhard Basisschool Dordrecht & Stichting Dierenlot

SpaceBuzz x Roots & Shoots