Jane goodall komt
naar nederland!

Roots & Shoots College met Dr. Jane Goodall!

Altijd al kennis willen maken met de wereld van Jane Goodall? Haar inspirerende aanwezigheid in levende lijve willen ervaren? En aan de slag willen gaan om de wereld een beetje mooier te maken, maar niet weten hoe?

Dan ben je van harte welkom bij het Roots & Shoots College met Dr. Jane Goodall op vrijdag 28 april. Een unieke kans om haar live mee te maken en jij kunt daar bij zijn!

De wereld van Roots & Shoots

Tijdens deze dag word je meegenomen in de wereld van Roots & Shoots, de wereld waar al duizenden jongeren over de hele wereld deel van uitmaken.

Ook jongeren zijn zich steeds bewuster geworden van de problemen in de wereld en willen graag in actie komen. Dus neem ze vooral mee: al die leerlingen, collega’s, medestudenten of eigen kinderen en laat ze ervaren dat ze allemaal het verschil kunnen maken.

Neem een inkijkje in onze Toolkit, luister naar de verhalen van jongeren die al met het programma hebben gewerkt en laat je verrassen door de inspiratietalk van Jane Goodall!

En ga daarna vooral met elkaar aan de slag om een positief verschil te maken voor mens, dier en natuur.

Auke-florian

Naast Dr. Jane Goodall staan er nog meer inspirerende mensen op het podium. Zoals Auke-Florian Hiemstra. Bioloog bij Naturalis, afvalraper, presentator, onderzoeker fotograaf én schrijver van het populaire kinderboek ‘Perronpapagaaien en krekelcriminelen’.

Spacebuzz

En super tof: tijdens deze dag kunnen kinderen en jongeren kennis maken met de ‘ruimtelijke ervaring’ van de SpaceBuzz, het project van André Kuipers! Aan boord van het ruim vijftien meter lange raketvoertuig reis je naar de ruimte, waar je de aarde kunt zien door de ogen van een astronaut. Een reis die je kijk op onze prachtige planeet voorgoed zal veranderen. De SpaceBuzz is de hele dag toegankelijk, maar vol=vol.

Programma

De dag vindt plaats in Burgers’ Zoo in Arnhem. De dierentuin is de hele dag toegankelijk voor bezoekers van het Roots & Shoots evenement. Vanaf 9.00 uur staan de deuren open.

Het Roots & Shoots College met Jane Goodall start om 14.30 uur en duurt tot 16.30 uur.

De SpaceBuzz experience is te bezoeken van 10.00 – 14.00 uur.

Aanmelden

Dit is misschien wel de laatste kans om een glimp van het enthousiasme en het charisma van Jane live te mogen ervaren. Dus wacht niet te lang met je aan te melden. 

Aanmelden voor het Roots & Shoots College met Dr. Jane Goodall kan door het invullen van het onderstaande formulier. We nodigen vooral leerkrachten en docenten uit zich aan te melden.

Let op: het gaat om een voorlopige aanmelding. Afhankelijk van het aantal belangstellenden besluiten wij wie toegang krijgt op basis van de ingevulde gegevens. Houd er dus rekening mee dat de aanmelding nog niet definitief is. Bij grote belangstelling krijgen docenten en leerkrachten voorrang. We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen.

Meld je aan en zie jane goodall live!

Jane Goodall komt naar nederland

28 april: Roots & Shoots College met Jane Goodall! 
Kom ook en ervaar zelf hoe je verschil kunt maken!