Adopteer een chimpansee

In tientallen landen over de hele wereld maken duizenden jongeren al het verschil met hun Roots & Shoots projecten. Voor een betere wereld voor mens, dier en natuur. Want alle projecten, klein tot groot, maken een positief verschil!

Benieuwd wat jij kunt doen om het verschil te maken?

Start je eigen Roots & Shoots-actie en gebruik de opbrengst om een donatie te doen en een chimpansee te adopteren.

Kom in actie & steun Bolly!

Dit is Bolly! Hij is geboren op 15 februari 2021 en is een gezonde jonge chimpansee die graag speelt met zijn chimp vrienden Tamtam en Themba speelt, dol is op ananas en papaja en graag de verzorgers plaagt.

Met de adoptie van een chimpansee geef je chimps zoals Bolly de kans op een toekomst. Op Ngamba Island in Oeganda ondersteunen we een opvangcentrum waar chimpansees worden verzorgd nadat ze zijn gered van stropers of handelaren. Door jouw actie kunnen wij meer bos aanplanten en zieke chimpansees blijven opvangen en verzorgen.

Jij kan Bolly helpen!

Het opvangen van één chimpansee kost gemiddeld 9.000 euro per jaar. Voor 45 euro kunnen we een half jaar voor Bolly zorgen, voor 90 euro een heel jaar lang. Een donatie kan per maand, per jaar of eenmalig. En jij bepaalt natuurlijk het bedrag*. 

Met jouw donatie betalen we gezonde voeding, medische verzorging en natuurlijk het personeel van het opvangcentrum.

Help je mee? Dankjewel dat je ons wilt helpen met de zorg én de toekomst van Bolly! 

*Check natuurlijk wel even eerst met je ouders of verzorgers wanneer je een donatie doet.

Blijf op de hoogte over Bolly & alle andere chimps